Dobrodelni koncert “Klic srca”

Športna dvorana Domžale bo v četrtek, 12. decembra 2019, gostila dobrodelni koncert Gasilske zveze Slovenije, ki so ga poimenovali “KLIC SRCA”. Na koncertu, kamor ste lepo vabljeni tudi vi, bodo odlični glasbeniki in humoristi ter seveda obiskovalci stopili skupaj v pomoč družinam poškodovanih ali umrlih gasilcev v intervencijah.

Gasilci so ljudje z veliko začetnico, saj se, ko slišijo klic na pomoč, takoj odzovejo in pomagajo. Pri svojem delu se srečujejo z zelo raznolikimi intervencijami, ki od njih v prvi vrsti zahtevajo strokovno usposobljenost, predanost in požrtvovalnost. Delo gasilcev ni samo gašenje travniških požarov, niso samo vaje, ampak tudi reševanje v izjemno nevarnih situacijah v katerih se pogosto tudi poškodujejo ali pa celo tragično umrejo.

Prav zaradi tega so se na Gasilski zvez Slovenije odločili, da bodo po vzoru domžalskega dobrodelnega gasilskega koncerta, ki vsako leto poteka v mesecu oktobru, tudi sami organizirali dobrodelni koncert na nacionalni ravni, izkupiček pa bo namenjen Ustanovi Metoda Rotarja za družine poškodovanih ali umrlih gasilcev v intervencijah.

Dobrodelni gasilski koncert “KLIC SRCA” bo v Športni dvorani Domžale potekal v četrtek, 12. decembra 2019, s pričetkom ob 18. uri. V dober namen so se odzvali odlični glasbeniki in humoristi, ki bodo poskrbeli za pravo decembrsko vzdušje: Modrijani, Čuki, Elda Viler, Ansambel Spev, Ansambel Poljanšek, Zaka pa ne, Dejan Vunjak, Godba Domžale, Humorista Mama Manka in Gasilec Sašo.

Koncert bosta povezovala Grega Javornik (voditelj radia Aktual) in Janja Ulaga (voditeljica radia Veseljak).

Vstopnice po 10 eurov so že na voljo na Poštah, Petrolih in  EVENTIM.SI. V domžalski športni dvorani pa bodo na voljo tri ure pred koncertom.

Miha Ulčar; Foto: GZ Slovenije

klic_srca-koncert-gzs-2019